Wij zijn geopend

 

Iedere dag open van 10 tot 11:45 uur voor take-away. En van 12:00 tot 18:00 uur ben je van harte welkom op ons terras. Meld je even bij de gastvrouw en alles komt goed.

 

Menukaart


Genieten van een lekker drankje, aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner

Onze menukaart stellen wij met zorg samen. We kiezen bewust voor kwaliteit en eenvoud.
Wij serveren Koffie van Waddenespresso en Thee van Clipper, biologisch en fair-trade. Probeer ook eens onze heerlijke Eilander Cranberry cheesecake. Proef de kwaliteit van ons Hollands Limousin rundvlees.

Lunchkaart Dinerkaart Wijnen

Lunch :  vanaf half 12 tot 17:00 uur.

Tijdens de lunch kunt u zelf een plekje veroveren/regelen/zoeken.
We serveren tosti’s, broodjes, altijd drie verschillende soepen, salades, koude- en warme gerechten en Cuisine du Nord bitterballen en croquetten. En allerlei lekkers om te delen zoals onze beroemde nacho’s.

Diner :  vanaf 17:30 tot 20:45 uur

We serveren voorafjes en ‘om te delen’ gerechten. Diverse vegetarische lekkernijen, maaltijdsalades, stoofpotjes, pasta’s, tacoschotels. Daarnaast is er keuze uit verschillende vlees- en visgerechten. Voor de kleintjes serveren wij pasta met tomaten-gehaktsaus..

Alleen bij binnenkomst vanaf 18.00 kunt u ter plaatse reserveren. Vanaf 18.00 uur dient u zich te melden aan de bar. Dan regelen wij ter plekke voor u een tafel voor het diner of voor een borrel.

 


Wadden Espresso is een premium biologische espresso, die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht.
De Arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes door Maya indianen in Latijns Amerika.
Het resultaat: een luxe, duurzame espresso.

Rundvlees van Nederlands Limousin
Al ons rundvlees is van biologisch Nederlands Limousin. Het is een oeroud ras dat stamt uit het westelijk deel van het Massif Central, in het zuidwesten van Frankrijk. In 1970 werd het Limousin Stamboek Nederland opgericht. De dieren zijn zeer geliefd voor begrazing van natuurgebieden. Zo ontstaat puur natuur rundvlees van superieure kwaliteit.