Genieten van een lekker drankje, aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner

Onze menukaart stellen wij met zorg samen. We kiezen bewust voor kwaliteit en eenvoud.
Wij serveren Koffie van Waddenespresso en Thee van Mr. Jones, biologisch en fair-trade. Proef ook de kwaliteit van ons rundvlees van France Limousin en Scotch Beef. Ook serveren wij speciale kinder- & vegetarische gerechten en vele andere lekkernijen.

Wadden Espresso is een premium biologische espresso, die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht.
De Arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes door Maya indianen in Latijns Amerika.
Het resultaat: een luxe, duurzame espresso.

Rundvlees van France Limousin
France Limousin is de merknaam die de gesloten coƶperatie Union France hanteert voor vlees, afkomstig van hun gegarandeerd raszuivere, ongekuiste runderen met een stamboek van meer dan eeuw.
Ze grazen op grote arealen schrale weidegrond in een prachtig natuurgebied dat totaal niet is aangetast. Een pastoraal paradijs met flora en fauna die elders in Europa al lang het loodje heeft gelegd.
Voor meer informatie: L’Empereur Boucherie

Rundvlees van Scotch Beef
Scotch Beef heeft de Protected Geographical Indication (PGI) status. Deze erkenning wordt door de Europese Commisie uitsluitend toegekend wanneer een product volledig voldoet aan strikte richtlijnen. Scotch Beef vlees is van hoge kwaliteit, afkomstig van dieren die geboren, getogen en geslacht zijn in Schotland. Kortom uw garantie voor herkomst en kwaliteit.

Schotse runderrassen kunnen gedijen in Schotland’s vaak uitdagende klimaat en milieu en lopen het grootste gedeelte van het jaar vrij buiten, op de glooiende grasheuvels en lagergelegen weilanden. Het zijn dan ook “geharde”rassen, die onder alle omstandigheden kunnen leven.